what you did will never be erased. hoe

antar att detta blir sista inlägget för denna resan, igår köpte jag ännu en tisha till alicia för att den va cool. hon e cool.
vad kan jag skriva om mer än att jag åker imorn på kvällen till super jet som ska ta oss till flygplatsen, ska ta mina dunderkarameller och må gott. köpte förresten papper, penna och färgpennor så nu ska jag tamejfan rita på planet, ska plugga engelska också, awesomeness.
känns verkligen inte som om vi ska åka, lär väl få den chocken sen när jag står där i snön med kilklackar och längtar tillbaka. ska in på msn nu och se ifall evert är inne och kolla ifall han hämtat plexuz, plexuz e typ den ända anledningen till att jag vill hem!!
två osminkade men väldigt fina bilder.



kolla in mitt knullruffz på ena ögonbrynet på första bilden... asnajs

onödigt inlägg ändå

igår kollade vi på the tourist och johnny depp va het som vanligt, fröken jolie med. den va bra faktiskt och lite rolig, önksa bara att slutet hade slutat annorlunda hehe. visste ni att mr.depp tackar nej till 90% av sina filmer? det berättade lennart till mig hehe..
ikväll ska jag på bio igen om dte blir som planerat och då ska jag kolla på den nya filmen med nicolas cage, den med bilarna osv. tror den kan va riktigt grym faktiskt!
okej nu är jag trött så ska gå och lägga mig en stund sen ska jag inte fixa min överhuvudtaget, stavas de ordet så eller är det särskrivning? tror att de e särskrivning men orkar inte gå tillbaka och ändra så bajs på er hejdå

hej

måste bara ta och berätta om den här bomben i alexandria som dödade 21 eller nåt. tur att jag var i hurghada just då det hände men det var ionte de jag ville säga utan följderna som blev utav det. han som gjorde de gjorde det för att det var innan kristna högtiden och alla trodde att när den ortodoxa julen (som är idag) skulle komma så skulle en till bomb bombas i någon kyrka här så det har vart vakter ÖVERALLT. framför varje kyrka och moské. det fina var att muslkimerna stod utanför alla kyrkor för att passa dom. och alla hade en skylt med muslimska symbolen månen och den kristna, korset. och så sa dom att om han ska bomba de kristna så får han bomba alla. är fan stolt över egypten som precis blivit ett i-land och som går hand i hand, imamer och präster. det är fan rörande för så är det inte ens i sverige?! fattar ni vart jag vill komma. överallt i egypten och i alexandria är det kors och månar ihop och alla respekterar alla. det är jävligt fint och det är något alla borde ha med sig i livet men tyvärr så är det inte.

palla skriva ner allt ändå..

tar det jävligt snabbt för jag orkar inte skriva en massa. har inte haft internet i hurghada men jag hade det jäävligt najs även om evert missa planet men tog ett annat dagen efter haha, fail..
råsnygga killar, snorkla, sola, helkroppsmassage med massa mera är inte fel!
anyways så var jag på en förlovningsfest till min kusin som förövrigt är som en bror till både mig och evert så massa tårar fälldes och det var mycket dans.
kan ochså berätta att jag köpt en sak som passar freja och en sak till aliciiiaagiirl som jag saknar sjukt mycket. haha fan vad vi hade drivit med allt och alla.. nyårsfirandet var toppen med MYCKET mat på lyxhotellet primalife.
vägen hem var däremot inte så lyckad och nu syftar jag inte på att jag blev åksjuk och spydde en massa för det gjorde jag inte, jga hade ju mina "magiska karameller" som man blev hög utav och man blev typ nerdrogad.... evert kolla in dom och sen kolla han på mig och skratta.. magiska karameller var det ja.. jag blev ju inte åksjuk iaf ;) det är ju det som är grejen, eller?
anyways så fick vår chaufför en massa böter och han förlora körkortet men med hjälp av våra kontakter fixa vi fram det samma natt, awesome!
idag ska jag, evert, maggie och några mer dra till san stefano om inte carrefour och gå runt, shoppa, gå på bio, gå på starbucks. låteraskul.
kan ta och berätta att jag INTE har festat ÖVER HUVUD TAGET. asså ofta? hade faktiskt inte humöret till att festa, ville bara chilla och det var ju skönt det med, men om det går som planerat så kanske jag drar ner med sandra (hon e tsm med min morbror som förövrigt är 22 eller nåt) och då hänger säkert nån kompis med, kanske alicia (a) och då tamigfan är det fest på mercure nightclub som ligger 5 minuter från vårt hem. AWESOMENESS.
nu har evert gjort frukost så snäll som han är så nu drar jag. ha det asgött babes

RSS 2.0