brasilian blowout

man skulle kunna tro att det är nåt porrigt i samband med brasilians vaxning? nää, det är hårprodukter som är SUPERBRA. eller aa serumet och shampoot och balsamet och alla dom produkterna är bra sen kan man gör någon slags rakpermanent med de, har inte provat det men mamma har och det verkar jävligt bra! finns på den nya salongen på kungsgatan. ska dit imorn btw klockan 4, ska bli jävligt gött. nu blir det The Expandables och sen nana.

LOVELY

världens bästa mamma och pappa.
alicia om du set, så dog min mobil, vi måste skicka brev till mr.watkins imorn är asrädd för att det är för sent hehe

FUCK

då kan jag t o bertta om ni PAIN-IN-THE-FUCKING-ASS dag då :):):)
det börja med att jag knäckte knät på idrotten (har spricka i knäskålen, i bråsket sen tidigare)
tappa min iphone i snön så det blev vattenskada och jag gick runt sur HELA dagn för det..
fick fröken häggander på franskan
fick reda på att vi har biologiprov nästa vecka på HELA HJÄRNANS FUCKING SYSTEM. VAD FAN?
bråka med några äckel killar i skolan som borde hängas.
min päls gick sönder eller den här grejen man hänger upp på. men det blev typ jobbigt bara för att allt annat hade hänt hehe..
jag har fått välja mellan en iphone 4 eller en tatuering, så jag valde tatuering och då trodde jag att jag vara tvungen att välja iphone 4 även fast jag inte vill ha den bara för att min 3g "gick sönder"
när jag kommer hem fixar min käre bror mobilen så det blir till att tatuera sig till februari då.
fortfarande pain in the as dag :):):)

BABE

kom på att man ska ha med sig en kärlekslåt till engelskan på fredagen, tillskillnad från freja så lyssnar jag typ aldrig på kärlekslåtar.  men kan man ta korn-world up? den är awesome.. när jag tänker på den här låten så tänker jag lite på hollywood undead. seriöst är inte johnny 3 tears sexy? ÅÅÅ fan va het asså.. manlig, sexig, tatueringar, ALLT! han kommer fan med på min snygglista, FÖRE travis mccoy, överraskande ha?
njuuut, han är jääävligt het under masken men den här såg bara så fucking awesome ut såå..

WANTIE

kitson skor, nåt jag kanske ska önska mig till födelsedagspresent istället för tatuering? tror seriöst att jag får en till tatuering, är hundra på de. fast asså dom här skorna är bara ÖGONGODIS. kan man få fotorgasm? isf får jag det varje gång jag vilar ögonen på dom här UNDERBARA skorna. seriöst take a look!
okej den här blev ju stor men wth..
FUCKING LOVELY. gillar mest dom på den pyttelilla bilden. leta runt som en ko på shopkitson men hitta dom inte. fucking hell om dom är slut. shopkitson är en bra sida ändå, dom har verkligen allt (utan domma skorna) såg att dom hade Dr.Dre hörlurar också för typ 4500 om nån är intresserad av de?

GODIS in my fucking heart

ja då var det bara 21 dagar kvar tills man drar till egypten, har skrivit packlista, vad jag ska köpa m.m. jag är en sån person som vill ha allt organiserat, finns en bra horoskop sida där allt typ stämmer, ni får kolla in den! http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm
har målat naglarna idag också, det blir helt fail och jag råka förstöra typ 3 naglar men bilder kan väl komma upp för omväxlingens skull. idag har jag o millie vart på stan och köpt lite julklappar och skit på typ 10 min? hade bråttom av nån anledning haha. blev iaf ett somewear linne till evert och två böcker till pappa, handla även en liten skinnväska till mig själv som jag faktiskt behöver. har ni tips på vad man kan köpa till sin käre mor?
måste bara säga att jag är sjuuuuukt sugen på glass eller godis, hoppas på att evert kommer hem snart så han kan köra mig, orkar verkligen inte gå -.-
iphonebilder!
foffes B-day!

kan det inte bli mörkt?

dagens planer sket sig så tänkte bara ta det lungt och softa i jacuzzin en stund med en smoothie.
hörs sen!

-

okej seriöst, nu får fan proffset elin hjälpa mig med bloggen för jag fattar nada..
vad tyckte ni om inlägget "äckliga folk"? kolla gärna och säg era synpunkter, kan va kul och argumentera ibland haha! imorron blir det väl att va med lite folk och ba chilla, har ingen mobil eftersom att min bror har den tills imorn. ibland vill man typ strypa folk :D:D ska iaf ladda ner nån film och göra mig en kyckling och mozzarella toast, med varm choklad och marshmallows eller hur de nu stavas, mysigt mysigt, imorn ska jag vakna sent har jag bestämt, inget smink och rötna kläder <3 har faktiskt provat på att måla zebramönstrade naglar på fingrarna, det var lite svårare än tånaglarna men de funka, blev faktiskt helt okej! hade ju innan leopardmmönstrat med lila, rosa, svart och guld, kan lägga upp lite snabba bilder imorn kanske om jag pallart och om jag får MIN FUCKING IPHONE tillbaka :)
hörs imorn babes
jag utan smink en annan röten dag

omagad

ASSÅ FITTA! VARFÖR I FUCKING HELVETE FUNKAR DET INTE ATT LADDA UPP DEN NYA DESIGNEN. seriöööööst de e typ sånt här man börjar lipa för. så jävla störande. ÄCKELBLOGG!!!
damp hehe <3

äckligt folk de finns

jag blir så jääävla sårad när jag ser något i stil med detta? det finns iof vetenskapligt bevisat att det inte är så som bbc har tagit upp men ändå! hur folk ens får för sig att sprida ett sådant rykte bara för att TRYCKA ner någon RIKTIGT JÄVLA HÅRT. tänk att folk dömmer en HEL RELIGION bara för att det är krig i de länder och för att det är fattig. majoriteten i afrika är kristna och ändå så är det okej att dom syr ihop underlivet, krigar, knarkar, skjuter barn etc. men nu är det så att vi muslimer är alla terrorister och hatar allt och alla vi är dåliga för världen och för människorna, jag går o cuttar mina vänner i skolan och så. ÄCKLIGA FANSKAP, man är dåfan inte mänsklig när man kommer upp med något sådant. det är kränkande, tänk om jag hade gjort en hat video mot exempelvis kristna och kommit på massa BULLSHIT bara för att få folk att hata dom? låt muslimer vara muslimer det är BARA en religion, inte hela fucking världen?
här är den äckliga fanskaps länken: http://www.youtube.com/watch?v=e0U5Kw57iv4&feature=player_embedded
här är en annan länk där det inte handlar om religion, ville bara att ni skulle se den för denna gubben har så jävla rätt och är fucking awesome! http://www.youtube.com/watch?v=p0rc4U1AKRo&feature=related

mattafix - everyone around you

tänkte lägga ut en text som betyder mycket och som stämmer ganska bra i allt.

They always told me,
in the beginning,
there was life and there
was sin.
That was only a story to
explain the state we're in.
You got a life that's not
your own.
You need to take care
of your home.
Got a calling,
get some feeling.
You got a family now.

Now do you think you're
too cool,
for the only one that
wants you?
Wants to be loved by you,
and everyone around you.
Can you even entertain
the thought that it's
yourself to blame?
I know that it's killing
you to hear this
from me.

I always warned you,
when life is upon you,
struggle from here
on in.
Heavy moments,
lose your focus and
fail to breath in.
It's not the place
or the time for you
to stop.
And change your mind.
got to hold it down.
You got a family now,
stand and be proud.

Now do you think you're
too cool,
for the only one that
wants you?
Wants to be loved
by you,
and everyone
around you.
Can you even entertain
the thought that it's
yourself to blame?
I know that it's killing
you to hear this
from me.
I know that it's killing
you just to hear this
from me.

You got the one of a
kind and that's all you
should mind.
How much life will
you claim?
You're ideas need
to change.
And all I came to say.
Identifies with the pain
they feel as a
family name.

Now do you think you're
too cool,
for the only one that
wants you?
Wants to be loved
by you,
and everyone
around you.
Can you even entertain
the thought that it's
yourself to blame?
I know that it's killing
you to hear this
from me.
I know that it's killing
you just to hear this
from me.

nu säger jag godnatt, för jag ska kolla på världens bästa film ever, morgan pålsson världsreporter <3<3<3<3


it's such a wonderful life

hejsan svejsan, tänkte ta o snacka lite om den här tjejen/flickan som blev känd för sina skisser på modeplagg. aja hon iaf.. jag tycker inte om hennes kläder, tycker inte att dom är speciella på det sättet, jag menar vem som helst kan dra på sig sånt där. det är inte direkt ett svårt jobb att få till dom kläderna. kanske ska de inte heller behöva vara det för att det ska bli kreativt men i dagens läge så är allt man gör annorlunda kreativt. vad är kreativt egentligen? det kanske finns olika slags kreativiteter, de kanske finns en personlig kreativitet och en som sedan rankas. jag tycker iaf inte att hon rankas som kreativt. det är hur många som helst med den stilen på t.ex. lookbook. vad tycker ni själva om henne och mina åsikter? här har ni hennes mysiga blogg iaf http://www.thestylerookie.com/
jag vill ha läderbyxor på tal om.. inget
vet att de finns ett par från monki, så får la kika in dom hehe

choklad

mm nu e de blls vi bara 36 dagar kvar tills vi åker. orkar egentligen inte skriva nåt men kände för att uppdatera..
puss hej leverpastej

ben och jerry

nu sitter jag och mamma med varsinn halvlitare ben & jerrys. underbart! det har faktiskt vart helt okej i sommarstugan kan bero på att jag haft internet. satt nästan ocg dygna med sofia igår men jag somnade och vakna av att jag låg helt själv i soffan.. drömde faktiskt en mardröm.. om fysikprovet HAHAHA.. aja sånt händer väl antar jag? nu är det nästan bestämt att evert och sofia ska med till egypten, fan va kul! aja hörs sen

skogen <3<3<3<3

sitter i min kära sommarstuga, kan vara nöjd med att vi fixat internet är ute men mindre nöjd med att min käre bror har min mobil och när han kommer hit ikväll så kan jag ändå inte använda den för klantig som jag är så glömde jag sim-kortet hemma.. awesome... hämta iaf ut mina skor idag och SHIT va nöjd jag är! dom är suuuperbekväma och jättesnygga så dom lär jag väl använda varje dag. var på godiva idag med mamma också och hittade en skitsnygg pälsväst!! ar redan en sån hemma av portugisisk räv eller nåt sånt! ASBALL är den så kanske hoppar över västen på godiva. just då insåg jag hur snyggt det är med päls.. så ska börja använda min pälsjacka.. undra om folk kommer att döma mig. vet ni vad, i don't give a fuck! låt mig bära den om jag vill, håll era tankar för er själva för jag vill inte veta, tänk om jag hade sagt allt jag tyckte om era kläder? då hade ni inte vart så glada va? aha aja där kom bitch-joslin ut ur skalet men wth. tänk att detta är de första inlägget på "länge" som inte handlar om egypten!
har iaf inte mobil tills på söndag ifall jag och evert inte drar till uddevalla imorn en snabbis.
måste bara berätta lite saker som hänt påvägen till sommarstugan. jag och mamma åkte själva för pappa var redan här så vi svängde in till färgelanda "city" och skulle köpa lime.. så var det en kille framför oss i kön som börja flirta med kassörskan.. han överdrev som fan och ba "vad snygg du är idag" osv.. så trodde mamma att han ade gått så sa mamma exakt samma sak till kassörskan för att driva om/med honom och hon tyckte att det var kul.. fatta va han skämdes, de sluta med att jag brast ut i skratt, så fortsatte vi till systemet som ligger precis brevid, vad är det första jag ser? killen HAHAHA! och mamma fattar inte de så an trodde typ att vi förföljde honom för han log sådär konstigt. senn när vi stack så höll vi nästan på att köra på en hare, asså det är fan som att va på safari när man är här..
aja kyss sålänge töntZ

ohjää

mm nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på ett fucking sms eller nåt så jag kan hämta ut mina fucking skor :D:D idga ska jag bara softa i think. plugga lite fysik, duscha och så. fast jag känner samtidigt att jag vill fixa mig o dra till elajf. vet att de kommer sluta med att jag duschar och fixar mig, sitter hemma o dunkar deadmau5, kommer inte plugga fysiken och nåt kommer att komma ivägen så jag inte får tag på elin ;) aja men de får också duga.
dagens "egypten-tjat" är om san giovanni. Visst är det en av dom allra lyxigaste resturangerna i hela Alexandria. Det ligger ungefär 5-10 min från oss så äter där typ nästan varje dag. det är två vånigar, en undervåning där det är lite mer mysigare och lite min så. själv föredrar jag den lite mindre. övervåningen är mycket större och det är mycket mer bord och och oftast mycket mer folk och det gör mig stressad, just därför tycker jag om den lite mindre+ att det är havsutsikt. fast det kan ju såklart ha förändrats under året. dom kanske är klar med deras andra eller tredje byggnad när vi kommer ner och då har dom säkert gjort någon annan resturang, isf måste jag prova käka där! det finns så mycket tips jag kan ge om alexandria och lite om hurghada men vettefan om jag ska lägga ner tid på de haha.. hittar inga bra bilder på san giovanni just nu men får ta nåra när jag åker ner :)

God dag kära vänner.

jahaja, finfint väder.. ska egentligen hämta ut ett par skor jag har beställd men vettefan hur man gör, tycker att det är mer komplicerat att köpa från nelly.se än från någon annan sida. det var den viktiga informationen jag tyckte att ni skulle veta. kulkul att en vän från egypten hörde av sig idag, så jävla cp är han! hahaha världens skönaste person seriöst. han är typ smart och massa, har en framgångsrkik familj och så men han gör bort sig HELA tiden, det är som en fucking film när man är med honom. hoppas jag träffar på han när jag åker dit! denna gången ska jag också ta massa bilder som är värda att lägga upp, lyckas alltid ta astråkiga fula bilder. kan bero på att de flesta är ganska seriösa på alla bilder, alla utom han jag berätta om nyss!
undra vad dom säger om min tungpiercing förresten?! de e ju inte så vanligt i just den staden vi bor i, ska lätt ta ut den och "skrämma" upp dom som fan hehehe (/)
aja kyss

ny blogg, igen

hade tänkt att börja blogga lite smått nu, skulle egentligen börja blogga när jag åker till egypten så det blir som ett minne sen när jag sitter hemma i sverige. Kan börja med att berättta att den stora basen är nu inkopplad i mitt rum.. JÄÄVEL VA BRA. en dålig sak är att själva sladden som går från datan till basen är ganska kort.. sitter iaf och pumpar deadmau5. fan va pepp man blir, känner bara för att dra ner till havana club eller nåt annat mysigt ställe och bara festa loss. kolla runt lite igår på nattliv i hurghada och i alexandria. hurghada är byggt på nattklubbar så dät var det inte nåt problem med att hitta ställen, ett ställe som jag föll för var dock ministry of sound. havana kommer alltid att vara favoriten eftersom att det ligger nära de nya stället vi köpte där. i alexandria var det däremot liite svårare att hitta bra klubbar på. har mer tid i alexandria så hade egentligen hoppats på att hitta nåt sjukt bra ställe där. men kan ändå tänka mig att det inte finns så många ställen där eftersom att det inte är en turistort. hittade nån nattklubb i burj el arab, de ligger en bit bort, men de får gå! sen vet jag att mercure är en av dom bästa i alexandria enligt min bror och det ligger kanske 10 min från mig med taxi. SUPERBRA! får dra dit sandra och kolla läget.
eftersom att denna bloggen kommer att handla om egypten framför allt så kan jag också berätta att jag hitta den egyptiska drycken fayrouz.. DAMN asså den är gudomlig seriöst! världens bästa dryck och den är supergod om man blandar den med gin. ska shoppa som tusan när jag kommer ner. har alltid vart så att jag inte riktigt vet vad jag vill köpa när jag kommer ner men nu vet jag precis vad jag är ute efter. ska även köpa mig ett par oxfordröda converse eftersom att mina är trasiga och ett par vita. frejas släkt ska ju också ha converse haha.. anyways, hoppas jag träffar på nån het dj eller nåt. hade inte suttit fel hehe..
om ni vill bli peppade så kan ni alltid söka på deadmau5 på spotify, mina favoriter är strobe och ghosts'n'stuff.

RSS 2.0