onödigt inlägg

förösker se de roliga i att blogga men det gör jag inte xd ska iaf försöka.. i fredags så va freja hos mig, vi "laga" potatisgratäng o dan efter stack vi till victoria, senare kom basse, foffe, terna o hanna. nog om de! idag ska jag på klassmöte. tycker såna möten är asonödiga xd detta inlägget va också ganska onödigt men ändå.. sen finns de ju såklart andra onödiga möten. finns massa onödigt. onödiga personer eller mer deras onödiga sätt. saker dom säger och gör är bara så jävla onödigt dom borde bara knipa käft dom små kräken! eller kräket kansk jag ska säga? nåt väääldigt onödigt är iaf terrängvarvet som man ska springa tre fucking gånger. så jävla onödigt :O nu blev allt helt plötsligt så störande xd aja hade najs

MHM

denna gången jag åker till egypten så ska ju hela familjen sellden med! vilket betyder att jag och sandra lär få gå ut väldigt mycket själva om vi önskar så. detta året ska jag göra så sjukt mycket! om jag hinner med allt. sen vet jag inte om vårt ställe i hurghada är (vilket jag inte tror) men isf stannar vi väl på hotell. jag ska iaf på mer diskotek. va ju på havana club en gång, det var jävligt grymt där så måste defenetivt besöka ministry of sound, little buddha och om vi stannar på samma hotell som förra gången så ligger inte hava club så långt därifrån.
sen ska jag lätt åka fyrhjuling igen i öknen! fan va awesome det är! asnajs faktiskt och det är en sak till er turister som besöker egypten.
ska försöka shoppa mer på marknader och sånt då jag finner det mycket mysigare och där kan man ju fynda som fan och ha sin egna fantasi.
springa på cornishen varje morgon och sluta äta KFC och pizzahut hela tiden.
köpa balklänning på la isabella eftersom dom är grymt mycket snyggare där än här!





bokrådet <3

har inte kunnat blogga igår eftersom att jag sluta så sent som kvart i fyra, sen va jag på akuten resten av dan, när ja kom hem va de till att duscha o sova eftersom att det var bokrådets skolfoto hahah! jag gjorde ju inte alls nån grimars eller så.. vi hade en jätte sträng fotograf som va astel och lillgammal typ. han andra va mycket coolare o sa inget om man förstörde fotot totalt o han skojja o gjorde konstiga ljud så alla börja skratta så han fick till ett bra foto. iaf så fick alla 9or stå längst bak men eftersom att jag e så "kort" så fick jag stå med alla 4or och 5or. NAJS!
haha nemen återigen till akuten. fan va man fick vänta :O så jävla sjukt! aja.. hade en spricka i knäskålen, i bråsket så fick tabletter som jag ska ta haha xd hahah det är inte bara mitt knä som det är fel på. frejs knä är ju också helt åt helvete. hon vricka det idag på stan så hon inte kunde röra sig ALLS. så christine fick komma med kryckor o sen va de akuten som gällde! hade faktiskt kul påväg till dagson. där stod vi 4 och diskutera allt mellan himmel och jord. nu tänker jag ta en diskussion om vänner. vissa vänner är där för en och dom bästa är alltid där för en. dom kan skita i allt för att stötta dig. sen finns det vänner som inte ser att det dom gör är fel. bara för att dom aldrig vart i rampljuset. haha då var den diskussionen slut.
nu är det så att den där kategorin kan ta sig i arslet så löm den. för att göra denna otroligt intressanta blogg så bra som möjligt så tänker jag fortsätta bygga ut på kategorin resor. puss på den så hörs vi snart när jag har lagt upp ett collage på vad jag ska göra inför egypten 2010.

HAHAHAH DÖR

när han äter risen.. så jävla likt lifting! eftersom jag inte vet hur man lägger upp youtubebajset så får ni bara en länk som ni bara MÅSTE klicka på. så jävla skön snubbe.
http://www.youtube.com/watch?v=l3R1QJSOALc

L'ANZA

måste bara tipsa om en volumedust till håret som heter l'anza. när jag praoade på jennys salong i ljungskile förra terminen så var l'anza ett av deras märken som dom hade. vi fick prova på nästan alla deras produkter och en sak som jag och victoria föll för var ett volumedust från just l'anza. det är super bra och man behöver bara pyttelite i hårbotten för att det ska bli volym och den ger inte en "smutsig" känsla i håret. den kostar runt 200 kr så det är inte så mycket, lätt värt det iaf ;)

såhär ser den ut:



DAMP"#¤%&&¤&

asså jag kan bara lägga ut urusla foton här för att jag inte hittar min fucking kamearsladd!? aja dagen har vart helt okej, var awesome med pingvinis efter skolan. fast min tungpiercing gick sönder bara så där xd blev fan lite ledsen haha! det är jävligt snyggt med mycket piercingar och aaasmycket tatueringar på killar. tycker det kan va hett när tjejer har det lite här o där, på typ diskreta ställen. nu lät det vääldigt fel emn jag menar typ i nacken, revbenen, underarmen, bakom örat osv. sen kan de va jävligt fräckt ifall man har den stilen och går med sådana kläder dagligen som tex kat von d. nog om tatueringar. åkte aldrig till torp idag btw. blev till att käka kebab efter skolan o sen gick jag hem för att sova. men vaknade av att evert kom hem.
travis mccoy är en stor inspirationskälla o han är så jävla het, ska gifta mif med han eller nån som e precis som han på tal om inget :)
kommer ha en ny kategori ganska så snart (hoppas jag?) skulle egentligen fixa det nu men eftersom saker och ting inte vill gå bra för mig idag så vill de inte ladda upp dom bilderna-.- men de går att ladda upp andra bilder? jävla cp fan! aja kan lägga ner tid vad det är för nån kategori(/) den ska nämligen heta street chic 2010. där jag väljer ut nån/några outfits om dagen från new york, milano, paris och london. nu blev jag sugen på varm choklad med marshmallows bara för de. så ska gå ner o göra mig en kopp o försöka ladda ner hashiko eller vad den nu heter, den filmen med hunden ni vet hehe..


visst är brendon urie sjuuukt het? och hans röst..

OHYÄS!

kolla nyss in grymt snygga elins blogg. där jag är med i en tävling, jag är i top 8 listan eller vafan man ska säga, så gå in på hennes blogg och rösta på mig babes! jag är nummer 4!
har tänkt på att tatuera mig igen. asså fan sugen jag blir på det! vill gärna ha en på sidan hahaha xd det ska va en text på arabiska, antigen min familjs namn(evert, pappa, mamma) eller ett citat. ååå e så sjuuukt sugen! kommer säkert ha massa tatueringar när jag blir stor eftersom att min första gjorde jag när jag var tretton. det känns typ som om det är dags igen eller vad man ska säga... känner för en till iaf. vill ha den NU! :D


jävla ful cp bild men jaja.. här är den. yin och yang som delfiner

varm choklad och louis vuitton!

nu vet jag vad jag vill ha till julklapp! haha jag vet att jag är tidig men om man vill ha grejer som ska beställas så e de bra o bestämma sig nu. jag vill ha en äkta louis vuitton väska. självklart hitta man den perfekta som nu står högst upp på min lista! iaf så har jag vart på torp idag med mamma, fick med mig ett par vanliga svarta leggins, ett par gråa med typ mönster massa hudkrämer och bodylotions. hitta assnygga skor också men såklart satt dom inte alls bra. kände att jag inte hade nån tur dag idag. som om någon hade ett dåligt öga på mig o mamma.. hittade inga skor alls som jag ville ha, det fanns absolut inga WOW-kläder jag vricka det andra knät och jag var astrött hela dagen. men det kanske inte är så konstigt när mina kusiner har sovit över och dragiy ur all kraft i mig. skrev precis klart musik uppsatsen, funderar på att skriva om den på engelska men det gör jag imorn isåfall för nu blir det till att plugga franska! ni måste tro att jag har mvg i franska eller pluggar franska hela tiden, men skane e den att när jag säger att jag ska göra det så blir det aldrig av eller så pluggar jag bara i 5 min. men nu måste jag göra det eftersom att jag ska kunna det imorn. har gjort en stor kopp med varm choklad och marshmallows så nu ska jag mumsa på de! har värsta gamla låten på hjärnan, ni vet den här "i will fly to the moon and back if you'll be, if you'll be my baby"
ska till torp imorn igen med aliciababe, ska förmodligen köpa present till victoria då om jag hittar nåt, hitta ju inget idag men vem vet.


inget slår varm choklad med mini marshmallows! vad sugen jag blev på pannkakor bara för de..


en sån här fast beige. ögongodis! från den nyaste kollektionen också!

festsugen?

gaaanska! kul med cola kalas då nästa helg ;) ville faktiskt dra till torp idag eftersom att jag behöver köpa nya leggins och nåt till victoria eftersom att hon fyller år, men min moster kommer hit o sen ska jag o mamma kanske på middag eller nåt sånt hos annika. ingen annan var sugen på att dra dit så nu lär jag sitta hemma hela dagen ifall inte nåt ändras senare. måste plugga franska också, har läxa till måndag, har även biologiläxa tills på måndag, fysikprov på tisdag, SO-prov nästa tisdag.
en bra pepplåt - http://www.youtube.com/watch?v=7clJ3lyDTfQ
nu ska jag iaf sitta här o lyssna på musik o äta, för det är sånt jag gör när jag har tråkigt.

dom e ganska najs faktiskt.. gillar den svarta med döskallen mest.


vin diesel bög

tjena hejsan! nu sitter jag här o ska snart slänga mig i duschen. idag har jag inget planerat (tror jag?) vill iaf hitta på nåt kul idag. käka godis och pop corn till frukost o kolla på the toothfairy med han hulken, han snygga ni vet haha. kom o tänka på en sak när jag såg han och det var vin diesel. kom inte ihåg vem men jag vet att jag hade en diskussion med nån om vin diesel. den här personen påstod att vin diesel var bög o det trodde jag såklart inte på och det gör jag fortfarande inte. vin diesel är väl fan inte bög? annars hade jag typ vetat om de xd nån som vet om han är de?


godis

satan i gatan va sugen jag va på godis! självklart åkte jag iväg med mamma o köpte massa godis och pop corn, där träffade jag även fanny! fan va sugen jag blev på ahllonsoda nu bara för de.  aja nån som vet hur man kan göra så att spotify är på offline mode eller vafan de heter så man inte behöver synka spellistorna varje gång? det var nåt mer jag skulle skriva men jag kommer tyvärr inte ihåg det nu så de blir till att skriva de senare eller aldrig hehe, här har ni en bild från kvällen jag o klitoria dygna på gräsmattan för att vi vänta på att donken skulle öppna så vi kunde käka.


aznajz

hitta världens fulaste bild på mig hehe, har ni nån fulare så skicka gärna till mig, det är sånt jag skrattar åt när jag har tråkigt..
FORGOT! asnaaaaaajs låt for sure! limp bizkit - break stuff AZPEPP

fast älskar tishan..


såhär kul kan man ha ibland när man har tråkigt o e tvungen att va hemma..


jävla praofan :(

som ni kanske ser så har jag inte skaffat praoplats än, och lappen ska va inne på fucking tisdag. kul att alla ställen är upptagna?! detta suger :( måste fan hissa sweets nya tishor!! damn va NAJS dom är! önska jag sommarjobba så ja kunde köpa alla dom... hoppas inte alla småflickor tar över dom bara! då skickar jag milton på dom o de e dåfan ingen fin syn. ikväll ska jag kanske till victoria om mor min tillåter det. tror jag gjort nåt dumt men vet inte hehe... är iaf på skithumör just nu och de e inte pga praoen utan jag e bara det, o alla runt om mig e också det så de suger. jag saknar elin (www.glamoroussky.blogg.se) för hon e alltid glad hela tiden eller man blir glad av att va med henne xd kan vara vädret, whatever e inte glad idag bara. har lagt extra noga märke tilla llt runt om kring mig och de e små saker som stör mig o tillslut är de massa saker som stör mig o då blir ja bara sur haha xd jävla emodag.. ska lägga upp vad jag har haft på mig för tydligen e de intressant för vissa enligt ett flertal bloggar? bloggar senare ikväll om jag inte drar mig till ljungskile.



 
tisha - england, kom inte ihåg affärens
klocka - england, med märket redherring
jeans - cheap monday
ring - fixad av en konstnär i egyptiaaa

conversis <3

åå asså jag typ ångrar att jag la ut det där med kroppsspråk. för jag har det i bakhuvet HELA tiden. varje gång jag har en konversation med nån eller bara kollar folk i skolan. de värsta e att de faktiskt stämmer o man kan typ läsa av personers personlighet. jaja dagen snabbt: vakna, skola, frejs sen hem. min käre broder tyckte inte att dom skorna under var min stil, vilket är sant. jag skulle vilja designa mina egna converse! hade vart förjävla coolt! eller köpa ett par vanliga vita sneakers o sen måla på dom! åå så kul! varför kolla jag inte praoplats på såna ställen för? har iof inte skaffat praoplats än typ, men tror jag har en på G. på riverside hotel. väntar bara på att da boss of the riverside ska ringa mig!! tror faktiskt att de kan bli riktigt kul även om jag inte skulle kunna arbeta med det som stor. vill helst arbeta med nåt kul o kreativt! men det är inte ofta man kommer så långt i livet på såna jobb. åå måste bara säga en sak jag stör mig på! varför ska lla fjortisar alltid förstöra allt fint? typ som vita converse? eller som märket sweet? sweet har så otroligt snygga kläder men vill helst inte köpa därifrån längre eftersom att fjortishelvetena har tagit över märket.. fuck them :(
idag åke mika btw, real bad.. börja fan nästan lipa inne på willys haha :( ser henne väl om ett halvår eller nåt :)
här får ni en jäävligt gammal bild på mig i lite ljusare hår, funderar på att göra ljusare slingor, men vet inte än. nu blir de till att plugga engelska o franska, tänkte tipsa om en grym kille som bloggar o gör videos på you fucking tube. han är awesom! http://lussetti.tumblr.com  han är så jävla skön och har värsta dialekten xd




until then, kyss på er töntz

-

ojoj här har jag lagt upp tre inlägg idag! wow..

artighet är nåt som är viktigt. de finns många som skiter fullständigt i det o säger saker som att man inte är sig själv och är falsk. men vad fan när man är artig mot andra personer så visar man också respekt. respekt är nåt som är vääääldigt viktigt. haha aja nog om de. vill så jävla gärna ah en ny data men ändå inte! har redan 3 st. en vanlig stationär, en apple (ascool hehehe) och min bärbara. men jag vill ha en bärbar som e typ "stylad" som e unik och en som har en fucking webcam så ja kan ta snabba bilder till tex bloggen eller nåt annat. har en vanlig webcam men har typ slängt den eller nåt.. måste iaf plugga so och FRANSKA. ska nog ta o måla naglarna istället och käka hehe.. 


det är en sån här apple jag har. har nog kanske nämnt den i nåt annat inlägg men whatever

så jävla fel bara

måste bara dissa nya iphone. det är inte så att jag är "avundsjuk" för att jag bara har iphone 3gs, utan den e ju ful! den ser liksom inte speciell ut längre när den är platt som alla andra mobiler. iphone va iphone pga dess form, själva rundheten! men nu e den platt! vafan de e som att byta ut kim kardashian mot fucking paris hilton eller nåt. det är fan förfärligt!




 kim kardashian

paris äckel hilton

justeja..

glömde nästan av att jag ahde en blogg, men ingenting har ju hänt så de finns inget att skriva om xd som är intressant iaf haha. skulle ju lägga upp bidler från england men jag har fortfarande inte hittat min kameraladdare vilket är jävligt störande så snart slänger jag den i väggen. min fucking iphone tar ju bättre bilder -.- idga har det vart en otrolkigt jobbig dag men brännboll i lera. NICE! not.. vill påminna er om att linkin parks video till the catalyst har släppt, visst var de nån vecka sen men whatever. asså dom är fucking awesome! fick höra idag att en bra blogg ska ha minst tre inlägg om dagen från tre olika kategorier. typ en outfit inlägg, en om dagen, och en om nåt annat. tror ni att jag kan fixa de? njaa ganska tveksamt där. kanske två inlägg om dagen om jag hinner/orkar har ju allid högar med läxor som man måste ta itu med. men kanske slänger jag ihop ett inlägg som har tre olika innehåll? typ långa inlägg? fast då kanske de bara blir tråkigt att läsa.. fan va jobbigt allt bälev nu haha -.- ska iaf försöka blogga mer, blir kul sen i slutet av året att se vad jag har gjort under tiden och förhoppningsvis är inte internetet så trög i egypten som den brukar, och förhoppningsvis ska jag fixa internet på vårt andra ställe där, ifall huset äns e klarbyggt xd på tal om egypten så åker vi ju dit i december, om 3 månader. då e de ju fan jul ju :O kanske dags att skriva en lista på vad man vill ha? faktiskt så önskar jag mig ingenting.. helt seriöst xd en sak önskar jag mig o de e kanske dags att beställa hem den så den kommer lagom till julen. kan lägga upp en bild på dom, det är skor btw från christian louboutin. dom lär jag inte använda flitigt eftersom att folk aldrig går i high heels i sverige, de e så jävla stelt hät xd men när jag åker utomlands så lär jag använda dom ofta. men det är den saken som får mig att dra mig tillbaka från att köpa dom. funderar också på att köpa ett par riktiga uggs, dom är säkert mycket varmare och bättre än fejkuggs. men jag orkar fan inte bry mig om de xd vill ha nåt som jag kommer ha användning för.. kom på en annan sak jag ASGÄRNA vill ha. hade vart asballt om man hade en fondvägg med LP:s logga som kenza hade för ett tag sen fast med tokyo motell eller vad fan de sugiga bandet heter. skriver kanske senare eller lägger in ett collage om jag inte blir alltför upptagen med franskan haha..


här är dom, blev lite tveksam nu om jag vill ha dom.. men vafan visst e dom snygga?!

kyss så länge töntz

RSS 2.0