jag älskar choklad påtal om inget :D

bara för att jag orkar uppdatera.
nemen har faktiskt inte haft nått att skriva. orkar heller inte ta upp hela englandresan som förövrigt var GRYM. bilder på det kommer in när jag hittat min kamerasladd! just nu sitter jag iaf här, nyduschad ch fräsh. är lite pepp inför lördag då de blir parteeey. TAGGA! köpte iaf massa roliga saker i england, bla lady gaga heart beats by dr.dre hörlurar <3 asbra faktiskt, nåt jag måste tipsa om och dom är inte så jättedyra heller. fick betala 800kr exakt och dom var riktigt snygga!  sitter o lyssnar på bra låtar som man kan dansa till, längat som fan tills dansen ska börja igen! man har liksom nåt att se fram emot hela tiden + att de e uppvisning denna gången. NICE! de va nåt mer ja skulle skriva om men ja kommer inte ihåg så fuck that. åå är helt besatt av stromae - peace or violence. så jäkla bra och texten är också jävligt grym. hade så länge så höres vi imorn eller nåt :)




NY HEADER

japp och det fixa jag faktiskt helt själv! är fan stolt över mig själv! gjorde headern på 10 min så jag vet att det inte är den finaste men whatever.. här får ni en bild på ett av liftings konstvärk. den måla han nog inte seriöst, han måla den jätte snabbt. men kolla detaljerna liksom, han är så jävla grym på att rita! kolla in ögat med pilen i tex!


pizza!

kommer upp bilder från i lördags kväll när jag o freja helt plötsligt blev fjortisar och från idag. bjuder faktiskt på en bild utan smink och med skabbkläder osv.. dagen idag har gått jävligt snabbt, viktor kom hit och när evert kom hem så stack han o köpte pizza, så nu väntar jag på en smarrig kebabpizza! imorn ska jag packa resterande, växla pengar, hänga med mamma o köpa handdukar och fortsätta leta efter frejas jävla linne :)funderar starkt på att sluta använda min bärbara dator och börja använda min apple.. den är ganska cool och den passar bra med min iphone. det är assoft att ha en appledata och en iphone för dom synkroniserar varandra TOTALT. så jävla gött! aja skriver nog kanske lite senare.


jag har ju inte alls mycket smink där


åå så fin man va idag..


YES!

igår kväll/natt satt jag o mamma o kolla på lite bilder på stället vi ska bo på i england. gud måste älska mig som sätter mig och alicia mitt i centrum! och vet ni va? DOM HAR KFC! kärlek till det stället fan! sen fick jag fram att dom typ va indier eller nått vilket betyder GOD MAT. alicia du behöver inte ta med dig knäckebröd längre! det gjorde fan min kväll. bytte tungpiercing nu också.. jag köpte en ascool döskalle med röda ögon med den hade kortare stav och döskallen är ju betydligt mycket större än dom "vanliga" när jag bytte så kändes det inte ens som om jag hade tungpiercing.  igår tog jag fram lite saker som ska packas ner och idag ska mamma tvätta resterande grejer. måste leta efter frejas fucking linne också.. de kommer sluta med att den ligger hos hennes pappa eller nåt -.- jag är väldigt spontan av mig men jag vill ändå ha allt kontrollerat och i ordning. jag har typ ett schedule på allt jag ska göra haha.. kan visa er min fina lista på vad som fattas i resväskan och vad jag ska göra. det är nog faktiskt ett tips! att skriva ner allt man ska packa osv inför en resa, så man inte glömmer nåt och allt blir så mycket enklare och mindre stressigt då. kanske fixar en ny kategori "resor"'? ååfan va sugen jag blev på färsk potatis, grillad kyckling och nån bonjour! hade inte suttit fel.. ska ringa mamma nu o säga att jag vill ha de idag. pröva förresten min derma seta! har provat fotfilen och fotstenen och det funka perfekt! lotionpåtagaren var inte lika bra. jag tyckte faktiskt att den slipa bort all hår och var effektiv men de jobbiga var att man va tvungen att ladda den hela tiden även om jag köpte de stora paketet med en laddare så man slipper batterier. tycker att den var värd tusenlappen. vad tycker ni om tv-shopping?


tycker att "massage/cellulit grejen" bara gör ont haha




MODERAT SOM FAN

ni som känner mig väl vet att jag e moderat som fan. ska faktiskt börja blogginlägget med vad jag har gjort under helgens gång. i går var freja här, hon sov över, vi drack världens äckligaste dricka som vi sedan spydde upp. vi skratta och grät åt paranormal activity, vi sov, vi vakna och nu sitter jag här själv och kollar på debatter. mona sahlin är trög och fattar ingenting. kolla in de under så ser ni hur hon gör bort sig hela tiden och ni som e sossar vill att hon ska styra? trögt.. utan reinfeldt hade sverige farit åt helvete!
HAHAHAHAHAHAHAH seriöst sök på "jesustanten" på youtube o kolla på ALLA dom.. fan va cp hon är xd så jävla skön ändå för hon har rätt i vissa saker men är ändå helt psyko. glömde berätta att jag är på gränsen till en ny xperia! är jävligt sugen på en ny mobil efter ett halv år men min iphone, och skärmen är väldigt lockande men min iphon är min älskling! jag kan den utantill och man kan i princip göra allt med den. har man en iphone så behöver man ingenting annat! har faktiskt börjat packa lite inför englandsresan. det finns så mycket jag måste tvätta innan vi åker ocg dessutom måste jag fixa in mer låtar och filmer på iphonen. har tänkt på en sak. man säger aldrig mobil till en iphone xd aja iaf.. så fick jag reda på att familjen jag och alicia ska bo hos heter dookhith i efternamn. tror dom är från indien eller nåt. dom ser ut att vara de iaf.. HOPPAS det. för det betyder god MAT. alicias inlägg där under... du vet vad jag tycker om dig på min "privata" blogg ;) förresten, om ni fick rösta vilket parti hade ni röstat på och varför?

http://www.youtube.com/watch?v=GT-pijkyn-o&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PdvHz4camx8&feature=related


hihi alicia skriver

hihi eftersom jag är så busig och kan joslins lösenord, tänkte jag skriva ett inlägg här!

bara så alla vet är joslin typ bäst i världen o i love her. typ superduktig i skolan, grym på att dansa, vågar stå upp för sina åsikter och är snäll mot alla hon tycker om. hon är helt underbar helt enkelt!
och hon är en av mina absoluta bästa vänner! har alltid lika kul med den tjejen! hon är en sån person som alltid finns där & lyser upp även dom mörkaste dagarna. (nu kände jag mig som en fjortis när jag skrev sådär..)
så joslin - om du ser de här, ska du veta att jag älskar dig o du är den bästa vännen som finns. helt underbar!
ska ju bo tillsammans i england också! får se hur det går ..


hihi nu är jag klar! puss på dig joslin! vi hörs snaaaaaaaaart :D

/ alicia kungen

barn <33333 not..

sitter här med mina underbara kusiner som är på 8 och 9 bast. asså jag pallar fan inte barn seriöst. nu ska jag iaf berätta varför jag inte blogga igår. jag o freja tänkte nämligen fira alicia med massa överraskningar! alicia älskar ju det och hennes syssling o hans kompisar va i uddevalla så varför inte. det var iaf massa strul för att fixa det men tillslut löste allt sig. de var nog den bästa kvällen på hela året! det är nåt vi måste göra oftare! även om kvällen slutade i drama så blev alla glada när vi kom hem till freja och satt där med johan och bara snackade, asnajs faktiskt. såg två stjärnfall också! man ser fan knappt ett om året ju :O det var en iaf en ASLYCKAD kväll, och vi ska garanterat göra om de så fort vi får chansen! blir nog tjejkväll hos mig efter england? FAN england är ju om några dagar bara! shit va tiden går asså.. vill ha sommarlov för alltid -.- tror de kan bli riktigt kul i england, spec med VV hahah. hoppas vi har huset för oss själva också :C imorn kommer ju frejs hit. ska bli najs, drar nog till offshore en sväng sen nanar hon här, pappa jobbar ju nu till fredag så e hemma sj med mamma.

puss på er

-

kolla runt på bdb och såg en intressant kommentar om kroppsspråk. när man tänker efter så stämmer allt in! fast de va en sak jag fastna för och det var det där med ögonens pupiller om man gillar nån, stämmer verkligen de? är det därför dom "utan talan" aldrig kollar mig i ögonen? för dom vill inte ha bevis på att jag hatar dom?



Det finns många olika sorters kroppsspråk. Man kan göra olika miner med ansiktet som visar vilket humör man är på. Man kan demonstrera med händerna för att vissa utryck och olika betydelser som ”okej, bra jobbat, dra åt helvete, vissa vart något är ligger och mycket mer.
HÄNDER
Sammanpressade händer hos en person som lyssnar, tyder på negativ reaktion.
HUVUD
Att klia sig i huvudet visar på förvirring och osäkerhet på hur det som sägs ska uppfattas.
KROPP

Även hur man står visar hur det är, är man mycket framåt lutad och händerna i fickan anses det vara o hyvligt.

ÖGON

Höjda ögonbryn brukar anses som en fredlig gest. Dock höjda ögonbryn beledsagas av en närmande rörelse av något slag så kan gesten vara aggressiv.

Att inte se någon i ögonen kan vara ett sätt att dölja pupillens signaler. Pupillerna vidgas när vi trivs och tycker om någon och dras samman när vi inte gillar det vi ser. Detta sker i samma utsträckning som vi reagerar på ljusintensitet.


Någon som kliar sig i nacken kan känna sig obehaglig till mods.

PERSONLIGT RUM

En vanlig indelning anger det personliga rummet i 4 olika avstånd. Det offentliga rummet begynner ungefär 3,5 m från individen. Innanför detta har vi vårt vanliga umgängesavstånd på1,2 t.o.m 3,5 m distans. Detta rum användes vid opersonlig interaktion. Avståndsintervallet för personlig interaktion ligger i västerlandet mellan 0,45- 1,2 m från individen. Alla närmare intrång är intima. Men i afrikanska länder är det trevligt att sitta närmare än så.

Om två främmande människor genom yttre omständigheter såsom i en buss eller en hiss, tvingas in i varandras intimsfärer så hör det till kutymen att man tittar i golvet eller åt annat håll.






FÖTTER

KabarÈen var av ett thailändskt slag och under tiden en av de thailändska sångarna stod på scen, satte laotiern upp fötterna på en stol med sulorna pekandes mot sångaren. Efter kabarÈens slut följde sångaren efter laotiern och sköt honom . Detta gjorde han för att det bland sydoastasier ses som en grov förolämpning att peka med skon eller fotsulan mot någon. Sångaren dömdes sedan för dråp.
Fotsulan är den lägsta och den smutsigaste delen av kroppen och det är därför det räknas som en sån stor skymf att peka den mot någon. För västerlänningar kan detta vara ett problem då de besöker Thailand, Singapore, Egypten och Saudiarabien, eftersom man ofta sitter på dynor på golvet. Man måste då vara försiktig med hur man sitter för att inte förolämpa någon.

Vissa handrörelser eller former som anses vara trevliga i Sverige är otrevliga i andra länder.

LINKIN PARK

mitt favoritband är såklart linkin park. jag är medlem i linkin park street team, där vi får nyheter före alla andra och "uppdrag" vi ska göra för att bandet ska få mer pulicitet o blablabla. nu så kan man iaf köpa deras nya singel "the catalys" på itunes. det är den första singeln från de kommande albumet "a thousand suns". jag tycker att alla ni som har itunes ska göra det för dom är grymt bra och det är inte alls dyrt! om ni inte tänker göra det men har itunes så kan ni väl gå in på den här länken o sen ge dom 5 stjärnor! http://itunes.apple.com/us/preorder/a-thousand-suns-deluxe-version/id385163723

om ni har spotify så tycker jag att ni ska söka på linkin park reanimation, gryyymt sköna låtar!
sa att jag skulle uppdatera ikväll så nu gör jag det. jag har världens huvudvärk så ska snart ner o ta en ipren.. sen ska jag ta och tvätta bort äckelsminket. kändes onödigt att sminka sig idag bär de ändå regna o åska -.- efter det blir det nog film o sen sova. fan kände på min panna nyss o den är glohet! hoppas VERKLIGEN inte att jag blir sjuk eller nåt. ska ju fira alicia och va med tjejerna imorn. ska fixa en partylista på min spotify så jag blir något peppad, några förslag på låtar? min header är asful jag vet, gjorde en ny men jag vettefan hur man får upp den så trög som jag är! få be proffset alicia att hjälpa mig, hon kan ju allt om bloggar ;) imorn är det ju offshore eller vafan de hette, nån som ska dit? själv vet jag inte än. är lite sugen men ändå inte xd får se hur det bli med vädret. hoppas de blir najs iaf, dom räknar ju med att 100000 pers ska va i uddevalla då. känner att de börja dunka som fan i huvudet nu så ska ner o ta en huvudvärkstablett haha.



ny blogg bitches (/)

japp nu har jag en blogg och jag ska vara aktiv.. minst ett inlägg om dan om jag har internet och inte är i sommarstugan ;) ska försöka fixa header o hela kitet! skriver senare ikväll om jag orkar. kan också dra en snabbis om min dag idag. gick upp ur sängen vid halv tre, duscha, käka, drog till stan med alicia. de va ju så jävla fint väder så vi sprang inte alls :) underbara uddevalla! aja det var nog allt.


pusshej mina trevliga och snälla läsare!! not.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0